K3

K3

Na een nagelbijtend spannende finale van ‘K3 zoekt K3’ hebben Karen, Kristel en Josje de K3-fakkel op 6 november doorgegeven aan hun opvolgsters Hanne, Marthe en Klaasje.
De nieuwe garde gaf al meteen een nieuw elan aan de sowieso al succesvolle meidengroep.

K3 blijft overigens doen waar het goed in is: mensen gelukkig maken, met blije, pakkende liedjes.

Natuurlijk zullen Hanne, Marthe en Klaasje net als hun voorgangers ook hun tanden zetten in musicals, televisieprogramma’s en bioscoopfilms.
De nieuwkomers zijn er klaar voor, al is het best wel heel spannend allemaal: zoveel nieuwe ervaringen, zoveel indrukken die op je af komen, dat is niet niks.
Gelukkig zijn Hanne, Marthe en Klaasje nu al de beste vriendinnen en… ze hebben ongelofelijk veel zin in het grootse avontuur dat ze hebben aangevat.
Samen plezier maken, zingen, dansen en een glimlach toveren op al die kindergezichtjes is nu eenmaal wat de meisjes het liefste doen.
De komende maanden zal K3 samen met Karen, Kristel en Josje door Vlaanderen en Nederland touren in wat een prachtshow belooft te worden, met naast alle bekende liedjes ook heerlijk nieuw werk. Het wordt een muzikaal feest, een hulde aan al wat geweest is én een sprankelend voorsmaakje op al het moois dat nog komen zal.
Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste weetjes en nieuwtjes van K3?
Blijf deze website dan vooral flink in de gaten houden, want hier vind je altijd de meest recente informatie.