Elke Van Elderen

elke-van-elderen-boeken

Elke Van Elderen, geboren: 26 mei 1978, Sint-Truiden
Woonachtig te Heusden-Zolder
Getrouwd met Regi Penxten
Elke Van Elderen is radio en tv-presentatrice (TMF, VTM, Vitaya, Q-Music, MNM) Redactrice/schrijfster/creatieve duizendpoot
Houdt van genieten, gezondheid en gezelligheid.
Actief in de media sinds 2000. Na een carriere als vj bij de muziekzender TMF stapte ze in 2003 over naar de commerciële zender  VTM. Ze presenteerde daar oa Het Hart van Vlaanderen, Grande tv, Auto tv, Blind Date, Star Academy, Factor 3, Op het verkeerde been, Camping Life,  EHBL, Tien om te zien,…  Ze leefde bij een temperatuur van -30 graden, 10 dagen in een tent in  Mongolië voor het programma Celebrity Shock  (samen met minister Bert Anciaux) en ze was 1 van de deelnemers van Ranking the stars en Sterren op de dansvloer. In 2009 ging Elke aan de slag bij de nationale radiozender MnM en presenteerde ze voor Vitaya het programma “Genees mij”.
Elke Van Elderen is afgestudeerd als gezondheidstherapeute (4-jarige opleiding aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg in Leuven).

Elke is ook 1 van de docenten aan de Europese Academie.

Op 2 juni 2012 trouwde ze met Regi Penxten.  Het huwelijk werd live uitgezonden op Jim Tv. Een unicum voor België. In september 2012 bracht Elke 2 boeken uit.
Ze schreef “Van Naald Tot Draad”, een DIY naaiboek met creatieve ideeën voor beginners.
Het boek werd een groot succes in België.
Haar ervaringen als bruid bundelde Elke in “De Perfecte Trouwdag”, een trouwplanner voor aanstaande bruiden.