Bram Bierkens

bram-bierkens-boeken

Op 19 juni 1987 zag Bram Bierkens voor het eerst het levenslicht. Dat hij al van kleins af geïnteresseerd was in alles wat met communicatie & showbizz te maken heeft stond zeker vast. Naast toneelspelen en dansen was hij als kleine jongen enorm gepassioneerd door de kunst van het zingen.
Hij koesterde een droom als model en op zijn 16-jarige leeftijd maakte Bram daar meteen werk van. Hij nam deel aan Nationale & Internationale wedstrijden en boekte al meteen een goed resultaat.
Een jaar later belanden Bram Bierkens en zijn familie in het VTM Programma ‘Toast Kannibaal’. Hier moest hij gedurende 4 weken leren leven in een primitieve stam te Togo (Afrika). Door de mediastorm rond dit programma belande Bram al heel snel bij tal van castings- en modellenbureaus met diverse opdrachten/aanbiedingen als gevolg.

Daarnaast behaalde hij met onderscheiding zijn diploma in de richting Hotel-Onthaal en vatte meteen daarna verdere studies aan maar dit keer in de richting PR & Events. Door zijn bekendheid wordt hij door vele finalisten van schoonheidsverkiezingen gevraagd als ‘peter’. Tevens vragen organisaties van miss- en misterverkiezingen Bram als jurylid.
Naast vele presentaties proefde Bram ook voor het eerst van de muziek. Zijn eerste single “Als de zon schijnt” kwam uit in de zomer van 2007. Het was een springplank naar meer, opvolgers zoals “hou van mij” en “zij heeft alles” hebben hun doel niet gemist. Hij kreeg een managementcontract voor 3 jaar aangeboden door All-entertainment / F-Active Music (Arjan Postma manager van o.a. Hadise, Udo, Jurgen Dejaegher & The Fools)

Meteen na zijn studies ging hij ook achter de schermen werken. Zijn eerste ervaring deed hij op bij het productiehuis Eyeworks & Beeldbazaar.