Ann Van Elsen

ann-van-elsen-boeken

Ann Van Elsen’s publieke verhaal begint wanneer Ann Miss België 2002 wordt. Aansluitend op haar Miss-jaar begint ze bij VT4 (SBS-group) als omroepster en is één van de presentatrices bij Mediamadammen. Inmiddels presenteerde Ann een seizoen Summerdate, Onder Hoogspanning, De Brandkast, Huizenjacht en Super Talent.

Ann Van Elsen

behaalde in 2006 de graad van master in de handelswetenschappen. Reeds eerder voltooide ze een opleiding in de marketing.
Naast haar presenteerwerk voor televisie legt ze zich momenteel voornamelijk toe op presentatie van (bedrijfs-)evenementen. Geregeld laat ze zich nog overtuigen voor photoshoots en treedt ze naar voren als brandmodel; Zo Ann al op de cover van onder andere Maxim en P-magazine, en ook haar relatie met Tim de Pril (Tempation Island) was een “hot topic” in de Vlaamse pers. Deze relatie kende een woelig einde, toen beiden hun breuk zeer fel uitsmeerden door verwijten aan elkaars adres in de pers. Eind 2004 was Ann Van Elsen ook de assistente van Bart Peeters in “Geen Zorgen tot Paniek” op TV1.