De Grietjes

de-grietjes-boeken

2016 belooft voor De Grietjes een spannend en uitdagend jaar te worden. Naast de vele optredens, komt er ook een nieuw Grietje in de plaats van Esther Sels. Esther Sels, sinds anderhalf jaar een Grietje, verlaat de meidenband. “Esther wil zich concentreren op haarcarrière en zal jammer genoeg geen tijd meer hebben voor De Grietjes.” legt Isabelle Adam uit. “Het is een kans die Esther niet aan haar voorbij mag laten gaan en Anneke en ikzelf wensen ze dan ook het allerbeste toe voor de toekomst.” Zoeken De Grietjes dan een nieuw Grietje? “Nee, achter de schermen zijn we al volop bezig om Esther Sels klaar te stomen. Het wordt knallen!” antwoordt Anneke van Hooff. Wordt heel binnenkort vervolgd!
Isabelle A, Anneke van Hooff en Ianthe Tavernier – maken van uw event een topper! Ze brengen mega ambiance medleys met zo’n goeie 40 hits. Bij de eerste tonen word je van je stoel gerukt, beginnen je benen en heupen automatisch te bewegen en begin je als vanzelf mee te zingen. Girl power! Toppers als ‘Hé Lekker Beest’, ‘Blank of Zwart’, ‘Dromen zijn bedrog’, ‘Relight my Fire’, ‘Wake me Up’ … passeren de revue.

De Grietjes verzorgden al talloze bedrijfs- en privéfeesten en zijn helemaal klaar om ook op uw evenement te schitteren.